Képek: egy parkolóban, kartontáblával jelentette be Kesha, hogy jön az új zenéje

A legutóbbi lemeze kevesebb, mint egy éve jelent meg.

Kevesebb, mint egy éve, egészen pontosan tavaly májusban jelent meg Kesha legutóbbi albuma, a Gag Order, de máris új zenét tervez kiadni, amit már el is kezdett népszerűsíteni. A sztár azonban nem egy nagyszabású marketing kampány keretein belül, vagy a közösségi média segítségével osztotta meg a hírt a rajongóival, helyette egy sokkal szokatlanabb módon.

Egy Los Angeles-i 7-Eleven üzlet parkolójában kapták lencsevégre egy kartontáblával a kezében, melyre azt írta:

Hamarosan jön az új zeném.

Azt nem tudni, mit ért pontosan a hamarosan alatt, de annyi biztos, hogy jelenleg is gőzerővel dolgozik rajta. Pár órával a képek megjelenése után a stúdióból osztott meg pár képet az Instagram történetében, ezzel a szöveggel:

Egy nap csak 24 órából áll, de én minden átkozott percét kihasználom.

Az egyik képen egy “free”, vagyis “szabad” feliratú nyakláncot visel, ami nem véletlen. Tavaly decemberben ugyanis közel egy évtizedes pereskedés után hagyhatta ott Dr Luke kiadóját, akit 2014-ben szexuális zaklatás és molesztálás vádjával perelt be. Akkor úgy fogalmazott, utoljára 18 évesen érezte ennyire szabadnak magát, és végre hazatért önmagához.

A tavalyi Gag Order az énekesnő ötödik lemeze volt, a hangzásvilágát tekintve pedig nagyban eltért az addigiaktól. Főként az elmúlt évtized traumáit és fájdalmát dolgozta fel rajta, azonban most, hogy végre maga mögött hagyhatta ezt a fejezetet, valószínűleg újra vidámabb zenére számíthatunk tőle.