Ennyi: felhagy a zenével Iggy Azalea, már az új albumát sem fejezi be

Helyette más kreatív projektekre szeretne fókuszálni.

Tavaly ilyenkor még izgatottan várták Iggy Azalea rajongói a kedvencük visszatérését, mely augusztusban meg is érkezett. A Money Come című track a rapper negyedik albumának lett volna az előfutára, azonban most úgy tűnik, a korong teljes egészében soha nem fog elkészülni, mi több, a sztár vissza is vonul a zenétől.

Iggy az X (korábban Twitter) oldalán, egy hosszú üzenetben osztotta meg a szomorú hírt a fanokkal, és azt is elárulta, miért döntött így.

Mindig is olyan ember voltam, aki szeret kreatív lenni, és életre kelteni az ötleteit. Sokáig a zenét használtam arra, hogy megmutassam a világnak a nagyszabású, őrült ötleteimet

– kezdte.

Azonban mostanában már egyre kevésbé a zene, és sokkal inkább a tervezés és a rendezés folyamatát élvezte a sztár, akinek a karrierje kezdete óta a videóin is meglátszik, hogy ehhez is van tehetsége. Elmondása szerint ebben érzi magát a legmagabiztosabbnak, a zenéjén pedig az utóbbi időben saját bevallása szerint is hallatszik, hogy nem szívvel-lélekkel csinálja.

Szeretném megosztani veletek, hogy éppen ezért nem fogom befejezni az albumomat, amit elkezdtem. Pár hónapja már nem dolgozom rajta, hiszen más projektekkel voltam elfoglalva, és őszintén szólva nem is érzek késztetést arra, hogy visszatérjek hozzá.

Hozzátette: tudja, hogy ezzel a hírrel le fogja lombozni a rajongóit, azonban jelenleg boldog, és őszinte szenvedéllyel dolgozik más kreatív munkáin, így szeretne annál maradni, amiről úgy látja, hogy a legjobb számára.

Sajnálom, hogy csalódást okozok nektek. De az fontosabb, hogy magamnak ne okozzak csalódást. Remélem, megértitek a döntésem.

A rapper teljes posztját itt tudjátok elolvasni: