Új zenével kezdi az új évet Lewis Capaldi

Íme a Broken By Desire To Be Heavenly Sent (Extended Edition)!

Tavaly májusban jelent meg Lewis Capaldi várva várt második albuma, a Broken By Desire To Be Heavenly Sent, azonban a korongot népszerűsítő kampány nem úgy alakult, ahogy azt tervezte. A világkörüli turnéját nem sokkal az indulása után le kellett mondania a szorongása és a Tourette-szindrómája miatt, és szünetre vonult, hogy teljes mértékben az egészségére tudjon koncentrálni, és amikor már jobban érzi magát, újult erővel vághasson bele ismét a koncertezésbe.

Sajnos egyelőre ennek még nem jött el az ideje, viszont egy kis meglepetéssel azért készül a rajongóinak az új évre. Megérkezett ugyanis a lemeze bővített kiadása, a Broken By Desire To Be Heavenly Sent (Extended Edition), melyen 5 új track kapott helyet.

Még mielőtt eltűntem volna egy kis időre, remélem, hogy ki tudom adni a lemezem bővített kiadását. Vacilláltunk egy kicsit azon, hogy ennek most jött-e el az ideje, de úgy gondolom, nagy kár lett volna, ha ez az öt dal továbbra is csak a számítógépemen csücsül anélkül, hogy bárki is hallja, hiszen hihetetlenül különlegesek számomra

– írta az Instagram oldalán.

Az énekes arról is mesélt egy kicsit a követőinek, hogy jelenleg hogy érzi magát, és a jó hír, hogy elmondása szerint egyre jobban.

Elképesztően szuper szakemberekkel dolgozom azon, hogy jobban megértsem és kezelni tudjam a szorongásomat és a Tourette-szindrómámat, és nagy örömmel osztom meg veletek, hogy mindkettőben észrevehető javulást tapasztaltam június óta.

Lewis hozzátette: reméli, hogy hamarosan, a nem túl távoli jövőben ismét együtt énekelheti a dalait a fanjaival egy koncert keretein belül.