© Dave Meyers

Videó: halálra rémítette a paparazzi Ariana Grandét

Nem számított a fotósokra az énekesnő.

Ariana Grande az évek során már hozzászokhatott, hogy lesifotósok hada követi őt, akárhányszor az utcára lép, hiszen több, mint egy évtizede éli az életét a reflektorfényben, de úgy tűnik, még mindig tudnak neki meglepetést okozni. A sztár a minap New Yorkban ünnepelte a karácsonyt többek között a párjával, Ethan Slaterrel és az édesapjával, Ed Buterával az egyik kedvenc olasz éttermükben, azonban arra nem számított, hogy a paparazzok is ott lesznek a helyszínen. 

Az énekesnő éppen a kocsijukból lépett ki Ethannel az oldalán, amikor is vakuk tömkelege villant az arcába, amitől szemmel láthatóan igencsak megijedt. A megszeppent Ari egyből káromkodni kezdett, azonban a jómodora ebben a helyzetben sem hagyta el, és pillanatokon belül elnézést kért a durva nyelvezetért:

Bocsi, jó látni titeket!

Cserébe pedig a fotósok is az illedelmesebb énjüket vették elő:

Ne haradugj, hogy megijesztettünk.

Az esetről természetesen videó is készült:

A vacsora után is várta pár lesifotós az énekesnőt, aki ekkor már számított rájuk, így már nem ijedt meg, és jókedvűen, mosolyogva hagyta el az éttermet.

Sűrű év elé néz egyébként Ariana: a pletykák szerint jövő januárban érkezik a visszatérő dala, melyet majd a hetedik albuma követ, a Wicked című filmje, melyen az utóbbi években dolgozott, pedig jövő novemberben kerül a mozikba.