Készülőben lehet a Netflixes Wednesday spin offja

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Netflix egyik legsikeresebb sorozatát, a Wednesday-t, ami az Addams Family ikonikus karakterének történetét meséli el. Most úgy tűnik, hogy ez az univerzum bővülni látszik.

A filmes műfajban nem egyedi eset, hogy sequelek, prequelek vagy spin offok készülnek – gondoljunk itt például a Marvel univerzumra-, melynek már neve is sugallja, hogy több alkotás együttesen alkot valami egészet. Ez a sorozatok világában sem ismeretlen, de annyira mégsem népszerű. Bár voltak már a Netflixnek is próbálkozásai, például a RiverdaleSabrina hátborzongató kalandjai összefűzésével, valahogy mégsem úgy sült ki, mint ahogy azt a tévénéző szeretné.

Most, egy újabb próbálkozás keretein belül a Wednesday c. sorozathoz szeretnének egy társsorozatot kapcsolni, amiről már szólnak a tárgyalások a Netflix irodájának falain belül. A spin off Fester nagybácsiról szól majd a tervek szerint, akit a sorozatban Fred Armisen alakít. Annyi biztos, hogy ebből az anyasorozat 2. évadának premierje előtt semmit sem fogunk látni, talán egy-két apróbb casting hírrel futhatunk össze a jövőben.