@MUSICDAILY

Megérkezett az első két világsztár a 2024-es SZIN-re

A karácsonyfa alá még szerettünk volna becsempészni nektek egy kis ajándékot: itt az első két, külföldi sztárfellépő neve, akik már biztosan velünk zárják a nyarat 2024-ben is. Az idei SZIN-t augusztus 28-31. között tartjuk a Partfürdőn, ahol Armin van Buuren és Kamrad is ott lesz. Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a fesztiválra, ami biztosan köszönhető a kiváló fellépőgárdának is.

Idén már a fesztivál kezdete előtt elfogyott az összes bérlet, meg is kellett növelni a vendégteret, hogy kényelmesen elférjünk” – emlékszik vissza az elmúlt SZIN-re Kolonics Erika, fesztiváligazgató, aki hozzátette, ez a méret, ami még egy „jól élhető közeg”. Olyan buli, ahová mindenki szívesen érkezik, és amire mindenki szívesen emlékszik. A Coca-Cola SZIN-re örömmel jönnek világsztárok is, és ez a hazai pop-rock-rap élvonalának nagy „gyűjtőhelye”, ahol elbúcsúztatják a szezont. Mintegy 200 koncert, tisza-parti fesztiválfeeling, mindez Szeged belvárosától egy lépésre…és több nem is kell!

Armin van Buuren-t a zene iránti féktelen és könyörtelen szenvedély hajtja. „Ez nem csak a zene iránti szeretet, ez a szenvedélyem. Túlmutat a kedvelésen, és túlmutat a hobbin. Ez egy életmódról szól. A zene alapvető fontosságú az életemben” – mondja a trance mozgalom “zászlóvivője”. És valóban, az EDM egyik legbefolyásosabb alakjának tartott művész állandóan mozgásban van: vagy a stúdiójában alkot zenét, vagy úton van világ legnagyobb klubjai és fesztiváljai között. A holland világsztár jövőre a Coca-Cola SZIN-re is megérkezik, és garantálja majd, hogy felejthetetlen buliban legyen részünk.

A második bejelentett név hatalmas sikerrel katapultált a toplisták élére ‘I believe’ című dalával majd meg sem állt a világhírnévig: ő pedig nem más mint Tim Kamrad, a lengyel származású, német előadó. Kamrad zenei stílusa a pop, az RnB és néha még a rock között helyezkedik el. Az ifjú zenész-zeneszerző-énekes már korán elkötelezte magát a zenével kapcsolatban, kiskorában is ez volt az álma. Korábban így nyilatkozott: “Mások, az én koromban autót vásárolnának. És én? Én megcsináltam és kiadtam a zenémet.”