Nyerj jegyet Tate McRae bécsi koncertjére

A mai napon a többszörös platinalemezes énekes-dalszerző Tate McRae megjelentette nagyon várt második albumát THINK LATER címmel az RCA Records/Sony Music gondozásában. Most pedig könnyen bezsebelhetsz egy páros belépőjegyet és egy rakat CD-t a Sony Music Hungary és a MUSICDAILY közös játékban, csak

1️⃣ hallgasd meg Tate McRae Think Later c. albumát
2️⃣ készíts screecnshotot a kedvenc dalodról az albumon
3️⃣ posztold ki december 28-ig Instagramon vagy TikTokon a #TateMUSICDAILY hastaggel és jelöld meg a @musicdailyhu-t a posztban!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

THINK LATER-t és 14 dalát a modern pop hangzás és a fülbemászó refrének hatják át. Tate határtalan hangi adottságait és dalszerzői evolúcióját bemutatva ez az új mű a szerelem illetve a szív és megérzések által vezetett nyers érzelmek túlságosan is rokon érzéseit tárja fel. 

Az album executive producere Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé) volt, és olyan szerzőtársak és producerek működtek közre rajta, mint Amy Allen (Harry Styles, Justin Bieber), Jasper Harris (Doja Cat, Post Malone), Greg Kurstin (Adele, Pink), ILYA (Ellie Goulding, Sam Smith), Savan Kotecha (Ariana Grande, The Weeknd) és mások.

Az albumról Tate így nyilatkozott: 

Miután frissen betöltöttem a 20. életévemet, elkezdtem távolabbról szemlélni magamat, elkezdtem elmélkedni a kapcsolataimról és a helyzetekről az életemben, és rájöttem, hogy egy közös vonás volt bennük, mégpedig hogy sokkal spontánabban éltem és hoztam meg a döntéseket, sokkal kevésbé használtam a fejem az elmúlt évben. Ez az album a szerelem érzését, a megszállottság pillanatait, a figyelmeztető jelek elmulasztását és az annak következményeiből fakadó érzéseket mutatja be. Nagyon szerettem volna egy poposabb hangzású irányt venni, és sokkal játékosabb és érdekesebb irányból megközelíteni a dalszerzést. Néhány olyan emberrel tudtam elkészíteni ezt az albumot, akiket igazán csodálok, és nem is lehetnék hálásabb nekik.

Az album felvezető kislemeze, a “greedy” meghozta a sztár első #1 slágerét a Billboard Global 200 charton, a Global Excl. US charton és a Spotify Global charton is. A magabiztos, hipnotikus dal a mai napig több mint 552 millió streamet gyűjtött össze, és a #7 helyet szerezte meg a Hot 100-on, valamint a megjelenéskor a legtöbbet játszási listára vett dal volt az amerikai Top 40 és Hot AC rádióknál.

Jövő évben elindul legelső világkörüli, 53 állomásos “THINK LATER” turnéjára, mely érinti Európát, Nagy Britanniát, Észak Amerikát, Ausztráliát és Új Zélandot is. A Live Nation által szervezett turné április 17-én indul Dublinban, Írországban és november 21-én ér véget Wellingtonban, Új Zélandon. Magyarországhoz legközelebb 2024. május 13-án Bécsben lép fel. A ‘THINK LATER TOUR’ keretében Tate eddigi karrierjének legnagyobb és legikonikusabb koncerthelyszínein fog játszani, köztük az első önálló koncertjét a Madison Square Gardenben.