Billie Eilish imádja az Amerikai Horror Sztorit

Ha nem mondja Billie Eilish, hogy nagy rajongója a horror műfajának, valószínűleg fel sem tűnik a debütáló When We All Fall Asleep, Where Do We Go? c. lemezének vizuális megjelenése után, hogy tényleg nagy szerelme a genre.

A Variety-nek adott új interjújában arról is mesélt, hogy ő milyen filmnézős típus, illetve azt is megtudtuk, hogy a filmekben is a kedvence a hanghatások és a zene, mely megteremti az atmoszférát.

Vannak filmek, amiket milliószor nézek meg. Mindig is ilyen voltam, újranézem a jó filmeket. Amikor kicsi voltam, imádtam a Szilaj, a vad völgy paripáját a dalok és a hangok miatt. Imádom az Amerikai Horror Sztori főcímdalát és a zenéket az epizódokban. Mindig is érdekelt a horror, és amikor ilyen filmet nézel, akkor általában ami valójában ijesztő, az a zenei aláfestés és a hangok. Sok suspenset és feszültséget ad a jelenetekhez.

Majd arról is beszélt, hogy mekkora megtiszteltetés egy James Bond filmben szerepelni – zenei karrierjében egy óriási mérföldkőnek tartja a mai napig ezt a momentumot.

Ha zenész vagy, a legkirályabb dolog ami történhet veled, az az, hogy bekerülsz a James Bond filmzenébe. Nagy rajongói voltunk, sok gyakorlást csináltunk előtte, mintha ebbe az univerzumba írnánk zenét. Mindig is arról álmodoztam, hogy az egyik dalom megy a végfőcím alatt, vagy valamelyik filmben. Amikor jött ez a lehetőség, lesokkolt minket.