Ha nem bírsz betelni Dua Lipa visszatérő dalával, itt a bővített változata

Íme a Houdini (Extended Edit)

November elején startolt el hivatalosan is Dua Lipa karrierjének új korszaka a harmadik albuma felvezető kislemezével, most pedig újabb meglepetéssel készült a rajongóinak az énekesnő. Egyelőre azonban nem egy új dalt dobott piacra, hanem a Houdini bővített változatát, mely majdnem 3 perccel hosszabb, vagyis kétszer olyan hosszú, mint az eredeti track – 3 perc 6 másodperc helyett 5 perc 54 másodperces. 

Amikor a stúdióban voltunk, és a Houdini-n dolgoztunk a kollaborátoraimmal, végig arról álmodoztunk, hogy kiadunk egy bulisabb, house mixszet a dalhoz. Már az eredeti is tökéletes aláfestő zenéje egy átbulizott éjszakának, az új, harmadik verze pedig egy új szintre emeli az egészet

– nyilatkozta a sztár.

Dua már a megjelenés napján elárulta, hogy valamikor a jövőben kiadja egy hosszabb verzióját is a tracknek. Elmondása szerint ezt eredetileg nem mostanra tervezte, de a rajongók türelmetlenek voltak, ő pedig engedett nekik.

Egy kicsit korábban jelent meg, mint gondoltuk volna, de a rajongók egyszerűen nem tudtak várni! Gondoljatok úgy rá, mint egy korai karácsonyi ajándékra tőlem, nektek.

A szerzemény egyébként az énekesnő 12. top 10-es slágere hazájában, az Egyesült Királyságban, emellett a Spotify-on eddig 70 milliószor streamelték, a YouTube-on pedig 40 millió megtekintésnél jár a videója.