Újra forog az American Horror Story új évada

A héten kezdődtek meg ismét a munkálatok.

Hazánkban nagyjából egy hete startolt el az American Horror Story 12. évada, a Delicate, igaz, egyelőre csak két rész elérhető belőle a Disney+-on. Az Egyesült Államokban már szeptemberben elkezdődött az új évad, és október közepéig le is ment a fele, az első 5 epizód – a folytatásra azonban még várni kell. A munkálatok ugyanis a hollywoodi sztárjkok miatt félbeszakadtak, a jó hír viszont, hogy a héten ismét kezdetét vette a forgatás.

A munkálatok New Yorkban és a Hamptons-ban, a város melletti kertvárosi részen zajlanak, ahová a forgatásról szóló felhívásokat is kiragasztották, így megtudhattuk, hogy november 26-tól december 1-ig folyamatosan veszik fel az új részeket.

Delicate főszereplői között van Kim KardashianCara Delevingne, és Emma Roberts is, akik közül az utóbbi utoljára 2019-ben szerepelt a sorozatban. 

A történetben Anna Alcott kétségbeesetten próbálkozik a családalapítással, miközben színészi karrierjét is próbálja egyengetni. Hamar rájön viszont, hogy valaki, vagy valami gonosz erő azon munkálkodik, hogy ez soha ne történhessen meg. Amikor minden a feje tetejére áll, és semmi sem úgy alakul ahogy szeretné, kivéve a terhesség híre, még férje sem hisz neki, hogy valami csak játszadozik vele. Majd miután az orvosa közli vele, hogy elvetélt, Anna meggyőződése, hogy még mindig várandós. Érzi a gyermek mocorgását magában, amint lassan elszív mindent a baba az anyuka elgyengülő testéből. A tünetei egyre ijesztőbbek és senki sem hallgat rá, miközben kétségbeesetten azon töpreng, vajon mi lakozhat benne.

Az évad első felének a fennmaradó 3 része hetente érkezik a Disney+-ra, így a következő, harmadik epizód honaptól, november 29-től lesz nézhető, az évad második fele pedig jövőre várható.