Kiderült, mikor érkezik Jennifer Lopez új albuma, amit több, mint egy éve jelentett be

Jövőre jön a lemez a hozzá készült filmmel együtt.

Tavaly novemberben jelentette be Jennifer Lopez a kilencedik albumát, mely a harmadik korongja, a 2002-es This Is Me… Then után a This Is Me… Now címet kapta. A bejelentő videó szerint idén érkezett volna a lemez, azonban az énekes-színésznő egész évben hallgatott róla, így a rajongók egészen idáig csak találgathattak, vajon mikor dobja piacra az anyagot. Most azonban megkaptuk a pontos dátumot is, így megtudhattuk, hogy a vártnál egy kicsit később, csak jövő év elején hallgathatjuk az új dalokat.

Az album február 16-án kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. A hozzá készült film ugyanezen a napon válik elérhetővé az Amazon Prime Video-n, a bejelentéssel együtt pedig két rövid előzetest is kaptunk hozzá.

Az első ízelítőre a lemezről nem kell februárig várni, bár sajnos azt sem kapjuk meg idén: a felvezető kislemez, a Can’t Get Enough január 10-én jelenik meg, de pár másodperc erejéig már most belehallgathatunk.

A sztár utoljára majdnem egy évtizede, 2014-ben jelentkezett albummal. A közelgő filmje írói között szerepel JLo mellett a férje, Ben Affleck is, és többek között a szerelmi életüket fogja bemutatni majd megzenésítve.