Felragasztható műkörmöt dob piacra Nicki Minaj

A Pink Friday Nails januárban startol el.

December 8-án jelenik meg Nicki Minaj ötödik albuma, a Pink Friday 2, mellyel visszanyúl a gyökereihez, januárban pedig egy újabb meglepetéssel kedveskedik a rajongóinak. Akkor startol el ugyanis az új márkája, a Pink Friday Nails, ahol a fanok a kedvencük által inspirált felragasztható műkörmöket szerezhetnek be, ráadásul egyenesen a rapper körmösének tervezésében.

Nicki elmondása szerint az inspirálta az új projektet, hogy már nincs nagyon ideje, sem türelme hosszú órákon keresztül a körmösnél ülni, ezért legtöbbször ő maga is a felragasztható műkörmöt választja inkább.

Nem tudom, hogy ez azért van, mert lett egy gyerekem, vagy mert túl elfoglalt vagyok a munkám miatt, de már semmihez nincs türelmem, amihez olyan hosszú időn keresztül egy helyben kell ülni. Régen fél óra alatt megvoltam a körmömmel, de manapság? Két, három óra! Kösz, nem

– írta a közösségi oldalán.

A termékekről egyelőre nem hullott le a lepel, annyi azonban biztos, hogy mindenféle méretben és formában elérhetőek lesznek, az áruk pedig 15 és 100 dollár, vagyis nagyjából 5000 és 35 ezer forint között fog mozogni.

A hivatalos oldalon már lehet kupont venni, amivel garantáltan az első között tudják a rajongók megvásárolni a műkörmöket, amikor elérhetővé válnak januárban – a pontos dátum egyelőre titok.