Szexuálisan túlfűtött Nicholas Galitzine új sorozatának első előzetese

Julianne Moore és a Vörös, fehér és királykék főszereplője, Nicholas Galitzine főszereplésével érkezik a Mary & George 2024-ben, ami egy anya-fia páros botrányos történetét meséli el. A kosztümös pszicho-drámát igaz történet ihlette.

Az első előzetes már most megalapozza a feszültséget és azt is bemutatja, hogy nem egy könnyed estimesére számíthatunk – már csak az előzetesben is több, szexuálisan túlfűtött jelenet van, legtöbb esetben Galitzine főszereplésével.

A történetben megismerhetünk egy „áruló anyát és fiát”, aki az angol udvar és I. Jakab király ágyának meghódítását tervezte, csábította el az embereket, majd gyilkosságot is végrehajtottak. Julianne „Mary Villierst, Buckingham grófnőjét alakítja, és a 17. századi Angliában játszódik a cselekmény. Mary és gyönyörű fia George szándéka, hogy elcsábítsák I. Jakab királyt.

A sorozat igaz egyelőre csak az Egyesült Királyságban, Németországban, Írországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban és Kanadában van betervezve premierre, nem lepődnénk meg, hogyha itthon is becsúszna előbb-utóbb a SkyShowTime platformra.