Előbb áll újra össze a Little Mix, mint gondolnánk?

Lehetséges, hogy nem kell már olyan sokat várniuk a rajongóknak.

Tavaly, 11 együtt töltött év után vonult szünetre minden idők egyik legsikeresebb lánybandája, a Little Mix, a tagjai azonban már akkor, és azóta is többször hangsúlyozták, hogy biztos, hogy előbb, vagy utóbb újra összeállnak majd. Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor lehetséges, hogy már nem kell olyan sokat várniuk a rajongóknak, hogy ismét együtt lássák kedvenceiket. Egy állítólagos bennfentes ugyanis kikotyogta, hogy a lányok 2 év múlva, 2026-ban terveznek visszatérni bandaként, a megalakulásuk 15. évfordulójára.

Elsőre ez sok időnek tűnhet, de szerencsére addig sem maradunk új zene nélkül Perrie-től, Jade-től, és Leigh-Anne-től, hiszen a hírek szerint a reunionra csak azután kerül sor, hogy mindhárman kiadták a debütáló szóló albumukat. Ehhez Leigh-Anne áll a legközelebb, ugyanis ő már két dalt is piacra dobott Don’t Say Love és My Love címmel, de a többiek is gőzerővel dolgoznak azon, hogy megmutassák a nagyvilágnak, mit tudnak szólóban.

A forrás szerint Jade albuma már készen is van, és Perrie is hamarosan befejezi a munkálatokat. Az utóbbi énekesnő a napokban a közösségi oldalain egy videóban ezt meg is erősítette, és mesélt egy kicsit arról, hogy milyen élmény számára az első saját lemezét készítenie. 

Le kellett vetkőznöm a gátlásaimat, hiszen a lányok mindig biztonságot nyújtottak nekem a stúdióban. Félelmetes érzés egy szobában lenni csodálatosabbnál csodálatosabb producerekkel és dalszerzőkkel, és közösen dalokat írni. A munkálatok elején leültem a kiadómmal beszélni, és mondtam nekik, hogy nem biztos, hogy túlságosan bele szeretném vágni a fejszémet a dalszerzésbe, mert nem tudom, mennyire vagyok jó benne. Aztán kiderült, hogy igazából nagyon szeretek dalokat írni, ami még engem is meglepett

– mesélte.

Jade és Perrie lemezei a pletykák szerint jövő év közepe, vége felé érkeznek, azonban az első dalok már az év elején megjelennek róluk, míg Leigh-Anne albuma az elkövetkezendő pár hónapban esedékes.

És hogy mikorra várhatjuk a reunion bejelentését? A hírek szerint 2025-ben, abban viszont reménykedni is felesleges, hogy Jesy visszatér a lányokkal, ugyanis őt kivásárolták a bandából a kilépésekor, így jogilag már nem a Little Mix része.