Átírta az egyik slágere szövegét Taylor Swift, így az új párjáról énekelt a koncertjén

Videó is készült Travis Kelce reakciójáról.

Az idei év legcukibb sztárpárja cím kétségkívül Taylor Swiftet és Travis Kelce-t illeti meg. Az énekesnő és az amerikai focista elválaszthatatlanok egymástól, mióta pár hónapja összejöttek, és szemmel láthatóan fülig szerelmesek egymásba, amit nem is rejtenek véka alá. Travis most időt szakított arra is, hogy élőben megnézze a barátnője rekordokat döntögető The Eras Tour nevű turnéját Buenos Aires-ben, amit Taylor egy hihetetlenül aranyos gesztussal hálált meg.

Karma című dalában élőben átköltötte a “karma is the guy on the screen, coming straight home to me” sort “karma is the guy on the Chiefs, coming straight home to me”-re, ami magyarul annyit tesz, hogy:

a karma a srác a Chiefs-ből, és egyenesen hozzám jön haza.

Ha esetleg valaki nem lenne otthon az amerikai fociban: a Kansas City Chiefs a csapat, amiben Travis játszik.

A sor hallatán szinte egy emberként visított fel a több, mint 84 ezer rajongó, aki részt vett a show-n, de nem csak az ő reakciójukat láthatjuk. Valaki ugyanis szerencsére pont jó pillanatban videózta a sportolót, így az internet népe is megnézheti, mennyire örült a gesztusnak, és szemmel láthatóan egy kicsit zavarba is jött tőle – mindenesetre egy vállveregetést is kapott Taylor apukájától.

Az énekesnő koncert után pedig egyből a párja nyakába ugrott, és egy csók is elcsattant közöttük, amit az egész stadion ujjongással fogadott:

A The Eras Tour november végétől egy kis szünetre vonul, de Taylor jövőre ismét útnak indul vele, és tavasszal Európába is elhozza. Hozzánk legközelebb Bécsben láthatják a rajongók a kedvencüket, ahol három koncertet is ad augusztus 8-án, 9-én, és 10-én.