Ők a világ legszexibb emberei idén

A PEOPLE magazin idén is elhozta nekünk a legszexibb férfiakat a show businessből. Szerencsére nem csak egy médiaszemélyiséget kiáltottak ki, mint a #SexiestManAlive, vagyis a #LegszexibbÉlőFérfi, hanem egy ember az aboszlút győztes, mellette pedig apróbb kategóriákban több, másik híresség is megkapta a neki járó címet.

2023-ban Patrick Dempsey tarolta le a mezőnyt, akit például A Grace Klinika Dr. Derek Shepherdjeként ismerhetett meg a nagyvilág, de a Bűbáj, Transformers vagy a Bridget Jones babát vár filmekben is feltűnt. Ezt a címet már magáénak tudhatja David Beckham, Adam Levine vagy Chris Evans is.

Mellette, ott voltak olyan kategóriák is, melyeket a magazin olvasói szavaztak meg. A legizgalmasabb talán a Legszexibb zenész kategória volt, amit kérdés nélkül Harry Styles zsebelhetett be.

Nem meglepő, hogy a Legszexibb sportoló címet Travis Kelce vihette haza, aki jelenleg Taylor Swifttel kavar. A Legszexibb nagypapa címet Pierce Brosnan zsebelte be.

Ryan Gosling elvitte a Legszexibb Ken címet, míg a Legszexibb podcast műsorvezető címet Taylor Lautner tudhatja magáénak.

Trevor Noah lett a Legszexibb vicces fiú, James Marsden a Legszexibb tévésztár, Jalen Noble pedig a Legszexibb TikToker.