Ezzel a slágergyáros producerrel dolgozik új albumán Ava Max

Közeleg az énekesnő új érája.

Sikerekben gazdag évet tudhat maga mögött Ava Max. Januárban jelent meg a második stúdióalbuma, a Diamonds & Dancefloors, melyről több dal is hosszú hónapokon keresztül kiirthatatlan volt a rádiókból, tavasszal elindult első saját turnéjára, amivel egészen őszig járta a világot, és emellett még két új dallal is megörvendeztette a rajongóit: az Alokkal közös Car Keys (Ayla) című bulihimnusszal, és a Barbie filmhez készült Choose Your Fighter című szerzeménnyel.

Az énekesnőnek azonban esze ágában sincs hátradőlni, és máris gőzerővel dolgozik a harmadik lemezén – ezt pedig a napokban az X (korábban Twitter) oldalán osztotta meg a fanokkal.

Ígérem, hogy dolgozom az új zenémen, és néhány dal már készen is van. Közeleg az új fejezet

– írta.

És hogy kivel stúdiózik a sztár? Erről is lerántotta a leplet az Instagram történetében, így kiderült, hogy egy slágergyáros producerrel munkálkodik az új anyagon. Ő nem más, mint Jason Evigan, akinek lehet, hogy a neve nem cseng ismerősen, de a munkásságát szinte biztosan mindenki ismeri: az ő keze munkáját dicséri többek között Demi Lovatotól a Heart Attack, a Maroon 5-tól a Girls Like You, Sabrina Carpentertől a Paris, Ellie Gouldingtól a Hate Me, és Dua Lipától a Physical is.

Ava egyébként korábban már dolgozott a producerrel, igaz csak egyetlen egy dalon, méghozzá a Diamonds & Dancefloors-on található Get Outta My Heart című trackken.