Érkezik a Barbenheimer film

Egy kis költségvetésű paródia lesz.

Az idei év egyik legnagyobb kulturális jelentése kétségkívül a Barbenheimer volt, vagyis, amikor egy napon jelent meg két várva várt film, a Barbie és az Oppenheimer, melyek szöges ellentétben állnak egymással. Ezt a jelenséget fogja meglovagolni a rendező-producer Charles Band a Barbenheimer című filmjével, melyet saját bevallása szerint is elsősorban azért készít el, hogy gyorsan és könnyedén pénz csináljon vele a két ikonikus alkotás körüli hype-ra építkezve.

Másodsorban pedig meglátta benne a lehetőséget, hogy a Barbie pink világát és az Oppenheimer komor hangulatát kombinálva egy igazán vicces, fekete humorú filmet alkosson. A történet középpontjában Dr. Bambi J Barbenheimer, egy zseniális tudós baba áll majd, aki a barátjával, Twink Dollmannel a végtelen nyár és standbulik hazájában, Dolltopiában él. Barbenheimert azonban felbőszíti, hogy az embergyerekek milyen kegyetlenül bánnak a babákkal, ezért a való világba utazik, ahol első kézből tapasztalja meg, milyen romlottak is az emberek – ezért úgy dönt, épít egy atombombát, és kicsinálja őket.

Az egész egy nagy hülyeség! De minden második film sötét és depresszív, ezért szükségünk van egy kis humorra 2024-ben

– nyilatkozta a producer.

A kis költségvetésű paródiát csupán 1 millió dollárból tervezik elkészíteni – viszonyítása alapként a Barbie 145 millió, az Oppenheimer pedig 100 millió dollárba került – és a kamerák jövőre kezdenek el forogni.