Egy berlini ikon is feldolgozta a nyár idei legnagyobb, magyar vonatkozású slágerét

Alle Farben, a világhírű, német dj-producer szemet vetett hazánk legkomolyabb, idei zenei projektjére, a „Heaven”-re – amely egyben Azahriah első, külföldi kiadónál létrejött együttműködése is volt a Warner Music Polandnél. Így a dalhoz még egy további, hatalmas név fűződik a nagy hírben álló, magyar producerpáros és az egész kollabot összefogó Stadiumx, a Grammy-díjas Sam Martin, és a konstancai DJ, Monoir mellett.

Alle Farbent különösen favorizálja a magyar közönség, szinte nem telt el úgy év, hogy ne lépett volna fel valamelyik hazai, nagy fesztivál- vagy klubszínpadon. Míg két évvel ezelőtt éppen novemberben varázsolt hatalmas hangulatot az Akvárium Klubban, azóta járt fő fellépőként a tavalyi Szegedi Ifjúsági Napokon, idén pedig a Heineken Balaton Soundon.

A felkapott elektronikus zenész füle „megakadt” a libabőrt előidéző „Heaven”-ön, amely bátran nevezhető magyar sikertörténetnek, ugyanis a Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt alkotta Stadiumx (akik gyakori munkatársa, David Guetta nem mellesleg ebben az együttműködésben is megjelenik szerzőként) vitte elképesztő sikerre a felvételt és hozta össze a benne szereplő előadókat: az amerikai Sam Martint és Azahriah-t. A trió zenéje immáron 18 hete szerepel a Spotify slágerlistáján, és több mint 3,6 milliószoros globális streamet ért el.

Az óriási elismerésre és hallgatói visszajelzésekre reagálva döntött úgy a csapat, hogy több DJ-nek is megmutatja a szerzeményt, hogy saját stílusukkal megtalálják a szám még kiaknázatlan lehetőségeit. Először a román származású, multiinstrumentalista, énekes, dalszerző és producer, Monoir készített egy pörgős ütemű dance-tracket, most pedig a berlini festő húzta elő ecsetét, hogy egy még masszívabb és delíriumosabb színekkel töltse meg a palettát.

Sőt, annyit elárulhatunk, hogy van még lemezlovas, akit megihletett a „Heaven”, de addig is Alle Farbené a főszerep!