© MUSICDAILY

Megjelent Niall Horan új albumának bővített kiadása

Íme a The Show: The Encore!

Idén júniusban dobta piacra Niall Horan a harmadik albumát, mely a The Show címet kapta, és amivel karrierje során először Budapestre, a Szigetre is ellátogatott egy koncert erejéig, most pedig ismét egy kis meglepetéssel örvendeztette meg a rajongóit. Megjelent ugyanis a korong bővített kiadása, a The Show: The Encore, amin kilenc új track kapott helyet. 

Az újdonságok között két duettet hallhatunk: a You Could Start A Cult című dalt Lizzy McAlpine-nel dolgozta újra az énekes, míg a címadó szerzeményt John Legenddel varázsolta duetté. Emellett rákerült a lemez öt dalának, illetve két feldolgozásnak, az Everybody Wants To Rule The World-nek és a Something In The Orange-nak az élő változata, illetve a Meltdown akusztikus verziója is. 

Nem is lehetnék boldogabb attól, amilyen fogadtatásban részesítettétek ezt az érát, miután egy kis szüneten voltam, és alig várom, hogy jövőre élőben is együtt ünnepelhessünk a turnémon

– írta a sztár a közösségi oldalain.

Niall az idei fesztiválos koncertjei után jövő februárban indul turnéra a lemezzel, és olyan városokba látogat majd el, mint Dublin, London, Berlin, Párizs, Koppenhága, Stockholm, München, Amszterdam, mielőtt Ausztrália és az Egyesült Államok felé venné az irányt.