Megérkezett Olivia Rodrigo dala az új Éhezők viadala filmhez 

Íme a Can’t Catch Me Now!

Még két hónapja sincsen, hogy megjelent Olivia Rodrigo várva várt második albuma, a GUTS, de máris új zenével jelentkezett az énekesnő. Sajnos egyelőre nem a korong deluxe kiadását hallgathatjuk, melynek a bónusz dalai négy különböző féle bakeliten vannak elrejtve, helyette egy betétdallal örvendeztette meg a fanjait a sztár, amit az új Éhezők viadala filmhez készített.

A Can’t Catch Me Now című szerzeményben az akusztikus gitáré a főszerep, Olivia elmondása szerint pedig nagyon izgatott, hogy részese lehet az ikonikus filmsorozatnak.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmet hazánkban november 16-án mutatják be a mozikban, olyan színészekkel, mint Rachel Zegler, Tom Blyth, Viola Davis vagy éppen Peter Dinklage. A teljes filmzenei album egy nappal a magyar premier után, november 17-én jelenik meg.

A Cinema City oldalán az alkotás leírása a következő: 64 évvel azelőtt, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a viadalra, és évtizedekkel azelőtt, hogy Coriolanus Snow Panem diktatórikus elnöke lett. Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.