6 új dallal érkezett meg Maisie Peters lemezének bővített kiadása

A feltörekvő brit popcsillag, Maisie Peters ma bemutatta a nagy sikert aratott, UK No. 1 albumának, a ‘The Good Witch’-nek deluxe kiadását, amely hat vadonatúj dalt tartalmaz. Hallgasd meg ITT. Maisie első helyezése révén ő lett a legfiatalabb brit női előadó 2014 óta, aki az élre került, és Olivia Rodrigo ‘Sour’ című albuma óta a legfiatalabb művész, aki No. 1 helyezést ért el.

„A ‘The Good Witch’ elkészítése életem egyik legvarázslatosabb élménye volt, és már az elejétől tudtam, hogy ennek az albumnak még van mit mondania – nem fejeztem be bizonyos történeteket” – osztotta meg Maisie. „A ‘You Signed Up For This’ és a ‘The Good Witch’ számomra testvéralbumnak érződnek, különböző korúak és hangvételűek, de örökre összekapcsolódnak azzal a személlyel, aki akkor voltam, amikor írtam őket. Az elmúlt években voltak dalok, amelyek elsiklottak, de különlegesek voltak számomra. Szerettem volna átadni nektek őket, hogy ezzel zárjam az évet, és megnyissam az ajtót néhány kedvenc történetem előtt, amelyeket eddig nem tudtam elmesélni – ‘The Good Witch’ még nem ért véget.”

Egy emlékezetes évet lezárva, amely során Maisie debütált a chicagói Lollapalooza fesztiválon, kiterjedt észak-amerikai turnét tett, beleértve az Ed Sheeran ‘Mathematics’ turnéján való fellépéseket is, valamint lenyűgöző televíziós előadásokat adott a The Tonight Show-ban Jimmy Fallon-nal, az NBC Today műsorában és a Live with Kelly and Mark műsorában, Maisie november 3-án, jövő pénteken adja legnagyobb telt házas fő koncertjét a londoni OVO Arena Wembley-ben.