Ennyibe kerülnek a jegyek Ed Sheeran budapesti koncertjére

Az énekes jövő nyáron lép fel hazánkban.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, jövő nyáron visszatér hazánkba Ed Sheeran! Az énekes karrierje során az első önálló koncertjét adja majd 2024. július 20-án a Puskás Arénában a +–=÷× Tour keretein belül – a jegyértékesítés pedig ma, október 26-án, délelőtt 10-kor vette kezdetét.

A rajongók 5 jegykategória közül válogathatnak: a legolcsóbb ülőjegy, ami az ülésrenden upper levelként van feltüntetve, 24.900 forintba kerül, míg a middle level üléseket 29.900 forintért szerezhetjük be. A lower level lelátókra 39.900 forintért vehetünk jegyet, a legdrágábbak pedig a hot seats ülőjegyek, melyeket 49.900 forintért árulják. Természetesen állójeggyel is mehetünk a koncertre, ami 34.900 forintba kerül.

Az alapáron felül az összes jegyre 2500 forint kezelési költség számolódik fel. Fontos tudnivaló még, hogy a jegyek személyre szólóak, és egy ember csak hatot tud megvenni.

A színpad az énekes szokásához híven a küzdőtér közepén helyezkedik el, így a stadion minden pontjából a lehető legjobb kilátás nyílik majd a show-ra.

További infókért és a jegyvásárlásért katt ide!