Új oldalát csillogtatja meg Sydney Sweeney: less bele a közelgő romkomjába

Az alkotásban Glen Powell mellett láthatjuk majd.

Sydney Sweeney-t valószínűleg a legtöbben az Eufória Cassie-jeként ismerik, esetleg A szolgálólány meséje, A Fehér Lótusz, a Noktürn, vagy éppen A kukkolók című alkotásokban láthatták – ezekben pedig az a közös, hogy egyikben sem alakít túl vidám karaktert. Hamarosan azonban új oldalát csillogtatja meg a színésznő, ugyanis érkezik a Glen Powell-lel közös romantikus vígjátéka, mely az Anyone But You címet kapta, és már az első rövid előzetes is befutott hozzá.

Az egy perces videóból ugyan nem sok részlet derül ki a történetről, azonban az alaphelyzetet jól felvázolja: a két főhős, Bea és Ben régóta ki nem állhatják egymást, amikor viszont újra találkoznak egy esküvőn, Sydney-ben, úgy tesznek, mintha egy párt alkotnának, ez pedig garantáltan rengeteg vicces helyzetet szül majd.

Az alkotást egy klasszikus Shakespeare komédia, a Sok hűhó semmiért inspirálta, a rendezője és az egyik írója pedig Will Gluck volt, aki korábban olyan filmekért felelt, mint például a 2010-es Könnyű nőcske, vagy éppen az egy évvel későbbi Barátság extrákkal.

A film az Egyesült Államokban december 22-én kerül a mozikba, így nagy valószínűséggel itthon is még karácsony előtt nézhetjük majd.