Pár állomásos európai turnéra indul PinkPantheress

Azt is tudjuk, mikor érkezik debütáló anyaga.

Végre, még idén bemutatja debütáló lemezét az egyik napról a másikra világhírűvé vált PinkPantheress. A dalszerző, előadó és producer sajátos stílusa és öltözködése miatt lett népszerű a fiatalok körében, ugyanis nagyon ügyesen operál a Y2K, vagyis bizonyos throwback elemekkel dalaiban és megjelenései során ruhadarabjain is.

A Heaven Knows c. korongja hamarosan, november 10-én jelenik meg az énekesnő hazai kiadóján keresztül – a lemez bejelentésével egyetemben lerántotta a leplet a Capable of Love Tour európai részét is, ami csupán néhány állomásból áll, de például Londonban az Alexandra Palace-ban kerül megrendezésre, ahol néhány évvel ezelőtt Dua Lipa is koncertezett. Egyébként pedig Berlinben, Párizsban és Manchesterben is elkápráztatja a közönséget.

Ez a CD a veszteség miatti gyászról szól, de arról is, hogy egyedül legyél saját magaddal a magányodban. Egy utazás a pokolból a purgatóriumba, de nem bánom, hogy ezt élem át.

Jegyek egyébként átlagosan 35€-ba kerülnek, az énekesnő pedig biztosan elhozza majd Boy’s a Liar c. slágerét is koncertjeire. A korongra a korábban megjelent Mosquito c. dala is felkerül majd.