Újra összeállt YUNGBLUD és a Bring Me The Horizon énekese, Oli Skyes

Íme a Happier!

Már hallhattuk egy dalban az idei Szigetet is megjárt YUNGBLUD-ot és a Bring Me The Horizon énekesét, Oli Skyes-t, méghozzá a 2020-as OBEY című kollabjukban, most pedig ismét egyesítették az erejüket. Az újabb közös szerzeményük a Happier címet kapta, és igencsak érzelmes folyamat volt megírni az énekesnek, hiszen a múltbéli fájdalmairól, és a mostani boldogságáról szól.

Majdnem egész életem során arra tanítottam magam, hogyan éljek fájdalomban. A fájdalomtól jobban dolgozom. Jobban funkcionálok, mert van valami, amit le kell győznöm. Tudom, hogy ez elég sötét, de mindig is ez volt a helyzet. A boldogság érzése félelmetes, mert úgy érzed, bármelyik pillanatban rosszra fordulhat minden. Mindig is úgy érzetem, hogy ha boldog lennék, túlságosan öntelt lennék, emiatt pedig rengeteg barátságot és kapcsolatot veszítettem el a múltban

– mesélte.

És hogy mi a track fő üzenete? YUNGBLUD elmondása szerint az, hogy engedjük magunkat boldognak lenni, hiszen mindenki megérdemli a boldogságot.

Nagyon érzelmes folyamat volt megírni ezt a dalt. Egy olyan YUNGBLUD szerzeményt szerettem volna készíteni, ami felemészt belülről, azt érezteti velem, hogy minden oké lesz, és arra késztet, hogy harcoljak a régi, rossz szokásaim ellen és mindent megtegyek, hogy jobbá váljak. Teljesen oké, ha boldog az ember, és teljesen oké megélni ezt az érzést. Remélem, nektek is szerez egy kis boldogságot ez a dal, mert megérdemlitek. Mindenki megérdemli.

Az előadó egyébként már élőben is előadta az újdonságot akusztikus változatban, a BBC Radio 1 Live Lounge műsorában, ahol Kenya Grace Strangers című dalát is feldolgozta.