Calum Scott lesz Ed Sheeran előzenekara a Rock in Rio Lisszabonon

Brit sztár, Ed Sheeran mellé most Calum Scott, a brazil pop fenomén Jão és a portugál művész, Fernando Daniel csatlakozik a lisszaboni Rock in Rio Lisboa színpadán.

A brit születésű Calum Scott globális elismerést szerzett a „Dancing On My Own” lenyűgöző előadásával és az „You Are The Reason” című saját dalával, amely sok ember érzelmeit megérintette. Az érzelmes és autentikus hangja olyan érzelmi mélységet tükröz, amit nehéz utánozni. A World Stage-n a rajongók egy erőteljes és megható előadást várhatnak, amely biztosan nyomot hagy majd!

A tehetséges brazil énekes-dalszerző, Jão az egyik legígéretesebb hang a brazil popzene világában. Olyan slágerekkel, mint az „Imaturo” és a „Coringa”, Jão megnyerte rajongói szívét, és lenyűgöző zenei stílusa és elektromos színpadi jelenléte fellobbanthatja a Világ Színpadot. A Rock in Rio Lisboa lehetőséget ad Jãonak, hogy debütáljon egy portugáliai fesztiválon.

Fernando Daniel az első portugál név, aki megerősítést kapott a 2024-es Rock in Rio Lisboa fesztiválra. Olyan dalok, mint a „Nada Mais” és a „Tal Como Sou” jó példái a dalszövegei mélységének és előadásainak intenzitásának, jellemzőinek, amelyek segítettek neki megnyerni a nagyszámú rajongót, akik már korai napjaiktól fogva támogatták. Most Fernando Daniel sorra kerül, hogy a fesztivál legnagyobb színpadán, a Világ Színpadon, meghódítsa a közönség szívét egy olyan előadással, amely ünnepli a nemzeti zenét.