Újra Max Martinnal dolgozik Ariana Grande

De még maga Ari sem tudja, mikor hallhatjuk az új dalokat. 

Ariana Grande az elmúlt két évben teljes mértékben a Wicked című filmjére fókuszált, melyben Glinda karakterét alakítja, azonban az utóbbi pár hónapban váratlanul szabadidőre tett szert. Sztájkba kezdtek ugyanis a színészek, melynek következtében leállt a forgatás, csupán 10 nappal azelőtt, hogy befejeződtek volna a munkálatok. Az énekesnő úgy fest, nem tétlenkedik a szünet alatt sem, és stúdióba vonult, hogy a hetedik albumán dolgozzon, ráadásul nem is akárkivel. 

A Page Six információi szerint Max Martinnal állt újra össze, akinek olyan slágereit köszönhetjük, mint például a Problem, a Break Free, az Into You, a Side to Side, a no tears left to cry, vagy éppen a break up with your girlfriend, i’m bored. A lap forrása elárulta, hogy Ari eredetileg addig nem akart a saját zenéjével foglalkozni, amíg meg nem jelenik a Wicked, ám az elmúlt időszakban sokat stúdiózott New Yorkban a producerrel. Bár gyorsan haladnak a munkálatokkal, egyelőre még maga a sztár sem tudja, mikor hallhatjuk az új dalokat.

Wicked volt számára a prioritás az utóbbi két évben, és még mindig az, hiszen nem fejezték be a forgatást. Még ő maga sem tudja, mikor szeretné kiadni az új albumát, mert tiszteletben akarja tartani a filmje idővonalát

– nyilatkozta a bennfentes.

Az énekesnőt egyébként a hétvégén a lesifotósok kérdezték arról, mi lesz a következő korongja címe, amire csak annyit válaszolt:

Először hadd készítsem el!

Wicked két részben kerül majd a mozikba: az első felvonás jövő november 27-én érkezik, a második pedig csak 2025-ben, így az is lehetséges, hogy addig egyáltalán nem ad ki új zenét Ariana, de remélhetőleg nem így lesz.