Paloma Faith a váláshoz szerzett kézikönyvet

Dua Lipa után szabadon a brit énekesnő, Paloma Faith saját tapasztalatain alapul véve alkotta meg saját New Rules c. dalát, csak éppen egy kicsit lényegre törőbben, hogyan hagyjunk el egy pasit címmel dobta piacra.

A How You Leave a Man a különleges énekhanggal rendelkező előadó életének új fejezetébe kalauzol be, mely a 2024. február 16-án megjelenő The Glorification of Sadness c. lemezében teljesül majd ki. A korong egyébként az élet szomorú oldalát fordítja feje tetejére és mutatja meg, hogy abból is sokat lehet tanulni – legalábbis ezt próbálja majd valószínűleg az Eat Shit and Die, vagyis az egyél szart és dögölj meg című dala is átadni.

A most megjelent tracket egyébként Paloma élete egyik legszemélyesebb dalának, míg az albumot a legőszintébb és legnyersebb énjének bemutatásaként jellemzi. A kulcsdalt Charlie Puth-al és Ellie Kinggel közösen szerezte.

Ha ez nem lenne elég,  Faith egy 26 koncertes UK és Írország turnét is berobbant 2024 elején, lemeze népszerűsítésének érdekében – remélhetőleg hamarosan a közelünkben is újra színpadra lép. Utoljára Budapesten a 2015-ös Sziget Fesztiválon láthatta a hazai közönség.