Lana Del Rey nem vette jó néven, hogy boszorkánysággal vádolták

Nem hagyta magát az énekesnő.

Egy keresztény influenszer videóban támadta és vádolta meg Lana Del Rey amerikai énekesnőt boszorkánysággal, és azt állította, hogy az egyébként egyedi, melankolikus hangzásvilággal rendelkező művésznő koncertjei közben arra használja boszorkány erejét, hogy a közönségének ártson vele.

A rajongók persze hamar Lana védelmére keltek, és ezt követően Traci Coston ki is kapcsolta a kommentelés lehetőségét a posztja alatt. A videóban egy részletet mutat az influenszer, majd arról beszél, hogy az egybegyűltek fekete mágia áldozatai, amit az előadó gyakorol fellépése közben.

Úgy fogalmazott:

Lana Del Rey nyíltan felvállalja, hogy gyakorlója a mágiának és nézzétek, mi történik a koncertjein. Ez a kőkemény valóság. 

A videóban még arról is beszél, hogy Lana varázslatot használ, hogy “tetszetős legyen a zenéje” a közönségnek, illetve, hogy “démonokat idéz meg a közönségben” koncertjein.

Lana Del Rey persze nem hagyta szó nélkül a vádakat és tökösen visszaszólt a véleményvezérnek:

Jobban ismerem a Biblia minden versét, mint te, te picsa. Utóirat, nagyon erős Gremlin vibejaid vannak, és nem a jó értelemben.

Egyébként tényleg nem áll távol Lanától a mágia és ennek a világa, de persze soha nem használna fekete mágiát vagy tenne rontást a rajongóira.