@MUSICDAILY

Budapesten zárta az első európai turnéját a slágergyáros KAMRAD

Az Akvárium színpadán lépett fel a német énekes.

Immár harmadjára látogatott hazánkba a német énekes, KAMRAD, akinek az I Believe című szerzeménye tavaly egész Európát letarolta. Az első látogatása alkalmával egyébként interjút is készítettünk vele, most pedig az első európai turnéja zárásaként adta első önálló koncertjét hazánkban, az Akvárium Klubban. A slágergyáros előtt Jesse Tellem melegítette be a közönséget akusztikus setjével, amit csupán egy szál gitáron kísért, a fellépése végére pedig már szépen megtelt a kishall.

KAMRAD az I Hope You End Up Alone (With Me) című dalával robbant be a színpadra, és a kezdeti energiája a nagyjából másfél órás show utolsó perceire sem hagyott alább. Többször elmondta, hogy ez a 4 hetes európai turnéjának utolsó koncertje, így ennek kell a legnagyobb bulinak lennie, és a magyar közönség nem okozott csalódást a sztárnak.

Budapest, ez a legkirályabb zárókoncert volt, amit csak el tudok képzelni

– írta az Instagram oldalán.

A dallistához az énekes főként a legújabb, not good at playing love songs című EP-jéről szemezgetett, így felcsendült például élőben az eddigi legnagyobb slágere, az I Believe, a szintén rádiókedvenc Feel Alive, a You Feel Like Summer, mely jelenleg a hazai rádiós listák élén áll, és az I’m Done is, ami az energiavámpírokról íródott.

Természetesen bőven válogatott a régebbi szerzeményeiből is, és a személyiségének több oldalát is megcsillogtatta. A You Don’t Owe Me Your Love alatt egy igazi rocksztárt láthattunk a színpadon, aki gitárral kísérte a dalt, a Find és az Outside alatt pedig az érzelmesebb énje jött elő. Elárulta, hogy az utóbbi szám szövege arról szól, hogy soha sehová nem tudott teliesen beilleszkedni, és egy kicsit mindig kívülállónak érezte magát mindenhol, a megható pillanatot pedig azzal fűszerezte meg, hogy besétált a közönség közé, és ott énekelt. 

A főszerep azért a táncolhatóbb, bulizósabb  trackeké volt, amit a közönség is értékelt, és óriási parti alakult ki a Blame It on the Lights, vagy éppen a Never Get Older alatt is. Mi több, egy meglepetéssel is készült KAMRAD: egy kiadatlan dalt is előadott, melynek Alright a címe, és remélhetőleg hamarosan hivatalosan is megjelenik. 

Összességében egy roppant tehetséges és sokoldalú előadó koncertjének lehettünk szem- és fültanúi, aki reméljük, hogy nem most utoljára lépett színpadra hazánkban.