Megjelent Joel Corry slágerekkel teletűzdelt, első albuma

Íme az Another Friday Night!

Megjelent a többszörös BRIT-díjra jelölt DJ-producer, Joel Corry első albuma, az Another Friday Night, amelyre az utóbbi évek összes létező slágere felkerült. A bravúros lemezlovas albumának érkezését kiemeli a Hey DJ című track, aminek nagy sikere volt Joel idei, nyári fellépései során, és a klubokban egyaránt pozitív reakciókat kap.

A CD és LP formátumban debütáló gyűjtemény az elmúlt öt év olyan dance-pop sikerdalait foglalja magába, mint a közönségkedvenc Sorry és Lonely című felvételek, a közel másfél milliárd globális streamnél járó, MNEK-jel közös Head & HeartRAYE és David Guetta közreműködésével készült készült BED, vagy a Jax Jones-szal, Charli XCX-szel és Saweetie-vel közös OUT OUT.

A 14 trackből álló korongon továbbá helyt kapnak 2023-as előfutárok is: az Ella Hendersonnal és Nathan Dawe-val közösen jegyzett 0800 HEAVEN című klubhimnusz, mely bevette az Egyesült Királyság toplistáit, valamint a Desire című nyári banger az elektro-pop koronázatlan királynői, az Icona Pop és az ígéretes brit house producer-kollektíva, a Rain Radio közreműködésével.

Ha öt évvel ezelőtt azt mondta volna nekem valaki, hogy mostanra lesz egy albumom, ami tele lesz slágerekkel, világkörüli turném lesz, és a legcsodálatosabb, legtehetségesebb előadókkal fogok dolgozni, azt mondtam volna neki, hogy teljesen meg vagy bolondulva! Ez egy igazi valóra vált álom számomra

– írta az Instagram oldalán.