Megérkezett az első előzetes Angus Cloud posztumusz filmjéhez

Ez az első alkotás, melyben főszereplőként tűnik fel a színész.

Idén nyáron az egész világot sokkolta a hír, miszerint az Eufória sztárja, Angus Cloud 25 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. A színész a halála előtt több filmen is dolgozott, köztük a Your Lucky Day-en is, mely az első alkotás, amiben főszereplőként tűnik fel. Az akció-thriller az Egyesült Államokban november 10-én kerül a mozikba, majd négy nappal később jön a streamingre is, most pedig az első előzetes is megérkezett hozzá. 

A film hivatalos leírása a következő: vészesen közeleg a karácsony, a helyszín pedig egy kisbolt, ahol hat idegen tartózkodik: a tulaj, egy pénzes pasas, egy kismama és a párja, egy bűnöző, és egy újonc rendőr. Mindannyian végignézik, ahogy a pénzes pasas 156 millió dollárt nyer a lottón, majd a bűnöző fegyvert ránt, és követeli, hogy adja át neki a nyerő szelvényt. A rendőr megpróbálja megakadályozni a rablást, azonban véletlenül a gazdag férfit lövi le. Az ezt követő zűrzavar közepette a bűnöző lelövi a rendőrt, és meggyőzi a többieket, hogy kössenek alkut vele: pénzt ajánl nekik azért cserébe, hogy segítenek neki megúszni a történteket.

Az azonban senkinek nem tűnik fel, hogy a rendőr túlélte a lövést, és segítségért fordult az apjához, aki maga is rendőr volt. A apa összehívja az egykori kollégáit, hogy mentmentsék a fiát, és megkaparintság maguknak a nyertes szelvényt. Közeleg a leszámolás. Vajon ki fogja túlélni? És ki meddig menne el azért, hogy milliomos lehessen?

Angus mellett olyan színészek tűnnek fel az alkotásban, mint Elliot KnightJessica GarzaSterling BeaumonMousa Hussien KraishSpencer Garrett és Jason O’Mara, a rendezői székben pedig Daniel Brown ült. 

Először a texas-i Fantastic Fest filmfesztiválon mutatták be a filmet, és a kritikusokat teljesen levette a lábukról – a Rotten Tomatoes oldalon például 100%-os értékeléssel nyitott. Arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar mozik bemutatják-e, ahogy azt sem tudni, melyik streaming platformra kerül majd fel.