Cher nyitja az idei karácsonyi szezont

Megérkezett a DJ Play A Christmas Song!

Ki más, ha nem Cher fogja feldobni az idei év legborongósabb időszakát? Itt van közelgő LP-je első felvezetője! Az énekesnő rajongói számára ez a karácsony biztos, hogy vidámabb, csillogóbb és rock and rollosabb lesz, mint az előzők, a popikon ugyanis öt év után új albummal jelentkezik. A nemes egyszerűséggel Christmas névre keresztelt kiadvány október 20-án érkezik, de a lemez előtti kedvcsinálóra már nem kell többet várnunk: itt a DJ Play A Christmas Song!

A frissen debütálf kislemez mindent hoz, amit Chertől elvárnánk: a 70-es évek diszkóhangzását trendivé varázsolva, mélyen búgó, összetéveszthetetlen hangja finom autotune-ba csomagolva hív minket bulizni az ünnepek alatt. Ha azt gondolnánk, hogy valamiféle szentimentális dallal indít a díva, akkor tévedünk, ugyanis ez a track garantáltan a klubok kedvence lesz a téli időszakban. A vidám és fülbemászó partibombát már egy hallgatás után sem tudjuk kiverni a fejünkből.

A felvételt Los Angeles legfelkapottabb dalszerzői, Sarah Hudson, Jesse Saint John, Brett McLaughlin, Jhart és Mark Schick írták, akiknek olyan megaslágereket köszönhetünk, mint Dua Lipa Levitating és a Physical című hitjei, de sok más előadó mellett Katy Perry, Troye Sivan és Charli XCX számára is dolgoztak már.

Hogy még inkább meghozzuk a kedvet a karácsonyi koronghoz: a Mark Taylor (Believe) produceri munkáját dicsérő gyűjteményen olyan szupersztárok tűnnek fel, mint Stevie Wonder, Darlene Love, Michael Bublé, Cyndi Lauper és Tyga.

Ha épp ránk ülne a depresszió az egyre rövidebb nappalok miatt, Cher felénk fordítja a diszkógömböt és emlékeztet rá, hogy még csak most jön az év legcsillogóbb időszaka!