Vége a sztrájknak: a Netflix a Wednesday-nek, az HBO az Eufóriának áll neki először

A népszerű sorozatok prioritást élveznek a készítőknél.

Véget ért az írók sztrájkja, így újra belendül a sorozatok és filmek készítése, írása, illetve népszerűsítése. A Netflix és az HBO is elárulta, hogy melyik produkciók élveznek prioritást, illetve, hogy melyeknek a munkálataiba ugranak bele elsőként.

HBO

Az HBO nem meglepő, hogy az Eufóriára fektet nagyobb hangsúlyt, ugyanis a találgatások szerint körülbelül 2025-ben folytatódhatna a széria a 3. évadával, így nem csoda, hogy fel szeretnék pörgetni az eseményeket.

Emellett két produkciót emeltek még ki: A Fehér Lótusz 3. évadát, és a Last of Us 2. évadát.

Netflix

Amíg az HBO ezekre a sikersorozatokra fókuszál, addig a Netflix is közzétette, hogy ők mely sorozataikat részesítik előnyben. Talán nem meglepő, hogy a platform két legnépszerűbb sorozatára helyezik majd minden erejüket, idejüket és pénzüket. A legnagyobb prioritást nem meglepő, hogy az utolsó évadát megélő Stranger Things, mely az 5. évadával tér vissza, illetve a Wednesday, aminek 2. évadának forgatása van a nyakunkon. Az eredeti tervek szerint, melyet egy szereplő, Hunter Doohan osztott meg, a forgatások ősszel kezdődtek volna – ezt nem tudjuk mennyire befolyásolta a 100+ napos sztrájk.