Októbertől ki lehet bérelni Shrek házát Airbnb-n keresztül

Októbertől bárki beköltözhet Shrek házába.

Skóciában, Felföld régióban található a népszerű animációs filmsorozat és mesehős, Sherk valós világbéli otthona, melyet teljes mértékben a karakter tanyájáról mintáztak – és hűen ahhoz, mindent úgy építettek fel, ahogy az a mesében volt.

Csupán 2 éjszakára van lehetőség a bérlésre, október 27. és 29. között. A helyszín leírását ikonikusan Szamár biztosítja és ő is a hostja a megszálló vendégeknek. A leírásból kiderül, hogy egy 20 méteres, piszkos, mocsaras, kitaposatlan út vezet a lakáshoz, ami minden civilizációtól távol esik. Kültéri programlehetőségeként sorolják fel a kanyargós ösvények a felfedezését, festői piknikezést a végtelen tűlevelű fák alatt, és a csillaglesésre tökéletes égboltot is.

Azt is kiemelik, hogy a fürdőszoba 20 méterre található a főépülettől, ugyanis azt szerették volna, ha teljes egészében megkapják a látogatók a Shrek-élményt. Szamár meghívójának apropója egyébként az, hogy Shrek és Fiona nem lesznek otthon ezen a Halloweenen, így szabad a kecó pár napra.

A házhoz olyan szabályok tartoznak, mint hogy kisállatot nem tud fogadni, bulikat nem lehet rendezni a területen, illetve dohányozni sem, 24 órás biztonsági szolgálat lesz jelen, illetve a konyha nem funkcionál, de ételt biztosítanak a látogatók számára. Azt is hozzáteszik, hogy az esőben még senki sem olvadt el – utalva arra, hogy rossz időben is ajánlott elmenni a birtokra.

Az Airbnb a bevételből adományozni is fog, mégpedig a HopScotch Children’s Charity-nek.

Airbnb link