Ezek a mozik mutatják be itthon Taylor Swift koncertfilmjét

Ami idén a filmeknél a Barbenheimer volt, az a zenében Taylor Swift lett.

Világszerte rajongók milliói kezdtek áradozni a közösségi médiában a The Eras Tourról, külső szemmel érthetetlen mértékű hype-ot generálva. A „Swiftie”-k persze pontosan tudják miért is különleges. Ez Taylor karrierjének legnagyobb turnéja, amely idén márciustól jövő novemberig 5 kontinensen 146 fellépést fed le stadionokban megtartva.

A cím arra utal, hogy ezzel pályafutása összes érájának és albumának emléket állít – picit több, mint 3 órába belezsúfolva 44 dalt, 10 felvonásban, melyek mind 1-1 lemezt szimbolizálnak. A film picit vágottan, 165 percben dokumentálja az inglewoodi SoFi Stadiumban tartott első három előadást augusztus elejéről, Los Angeles körzetéből. A látványos showt a rajongókon kívül a kritikusok is éltették. Mozis létrejötte önmagában fantasztikus, ugyanis minden nagy hollywoodi stúdió a sztrájkok miatt visszautasította, így Swift megkerülve a rendszert, mozihálózatokkal és filmforgalmazókkal kezdett tárgyalni, mígnem sikerrel járt. Producerként a vágásba is beleszólt, ő felügyelte, melyik dalok kerüljenek bele, így személyes kedvencei mellett a rajongók favoritjai mind részét képezik a játékidőnek.

A „Swiftmánia” miatt vélhetően a vetítésekre is hamar elfogynak a jegyek, mindenki legyen résen, ugyanis a következő helyszíneken, limitált ideig lehetünk csak részesei a varázsnak: 6 budapesti és 16 vidéki helyszínen nézhetjük majd meg a filmet november 3-ától, a premier ezen a napon 19:30-tól lesz. A vetítésekben részt vesz a CinemaMom, a Lurdy Mozi, a GoBuda mozi és a Pólus Mozi is Budapesten. Rajtuk kívül olyan nagyvárosokban láthatjuk majd az alkotást, mint Debrecen, Dunaújváros, Pécs, Siófok, Szeged, Szombathely vagy Gyöngyös. A mozik teljes listáját, akik bemutatják itt találod. Jegyvásárlásért kattints arra a mozira, amelynek a programja érdekel!