Szexi Y2K: Tate McRae a magabiztosságról énekel

Megérkezett az énekesnő új dala.

A 2000-es évek Y2K valóságával és játékosságával robbantotta be Tate McRae új dalát a greedy-t, mely már a megjelenés előtt óriásit ment a TikTokon. Mondjuk, ehhez köze volt a londoni metrós lánynak is, ezt is mutatjuk alább.

Olyan slágergyáros készítőkkel közreműködve született meg a szerzemény, mint Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé), Amy Allen (Harry Styles, Justin Bieber), and Jasper Harris (Doja Cat, Post Malone). A dal egyébként az első megjelenése a táncos-énekesnőnek a Tïesto-val közös 10:35 óta, amit itthon felzabáltak a rádiók. Igaz, az új dalának semmi köze a dance-edm trackhez, sokkal inkább a 2000-es évek eleji Britney Spears bohókásságát hordozza magában, hasonló pop-rnb köntösben.

A dal sikerességéhez hozzájárult a TikTok is, és az egyik legnépszerűbb videót a dallal a londoni „tube girl”, vagyis a metrós lány készítette, aki azért lett virális, mert mindent és mindenkit megszégenyítő módon vonaglik a helyi metrókon, miközben kicsattan a magabiztosságtól.

@sabrinabahsoon Brb this is on repeat. #greedy @tate mcrae #tubegirl #tubegirleffect ♬ greedy – Tate McRae

Hamár magabiztosság: az énekesnőt is ez inspirálta:

Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom zeném új fejezetét a világgal. A „greedy”-t az önbizalom jegyében írtam, egy olyan személlyel a fejemben, aki tudja, mit akar valójában. Úgy érzem, ez az első alkalom, amikor az emberek bohókásabb és játékosabb oldalamat látják. Egy ilyen dal elég szokatlan tőlem, de alig várom, hogy mindenki hallja.