Kylie Minogue még a 16. albumával is képes újat mutatni

Íme a Tension

Kylie Minogue igazi pop veteránnak számít, hiszen a karrierje idén már 36 éves lett, és több, mint egy tucat stúdióalbumot tudhat maga mögött. Most pedig megérkezett a legújabb lemeze, a Tension, mely szám szerint a 16., és még ezzel is tudott újat mutatni, ami egyébként nem meglepő, hiszen mindig is kaméleonként váltogatta a stílusát, és annyi műfajban próbálta már ki magát, hogy egy kezünkön meg sem tudjuk számolni.

Az új anyag elkészítése előtt valószínűleg azt a célt tűzte ki magának az énekesnő, hogy megalkossa a tökéletes pop albumot, ami sikerült is neki. A country által inspirált Golden és a beszédes című DISCO után belekóstolt rajta többek között az elektro-pop, a disco, a house, vagy éppen az EDM műfajaiba is, a végeredmény pedig egy izgalmas, de mégis egységes korong lett.

A standard kiadáson 11, a deluxe változaton pedig 14 track kapott helyet, köztük a virális sikernek örvendő Padam Padam, mely egy új generációval ismertette meg Kylie zenéjét, a címadó Tension, ami a lemez egyik fénypontja, és az Oliver Heldens-szel közös 10 Out of 10. A legtöbb szerzeményt egyébként dalszerzőként is jegyezi a popdíva.

A pletykák szerint jövőre világkörüli turnéra is indul a lemezzel, ám egyelőre csak egy Las Vegas-i rezidenciát jelentett be.