21 év után visszatér a mozikba Britney Spears filmje, az Álmok útján

A rajongóknak szánt eseménnyel az énekesnő közelgő memoárját ünneplik.

2002-ben mutatták be a Crossroads, vagy magyar címén az Álmok útján című filmet Britney Spears főszereplésével, most pedig, 21 évvel a premier után visszatér a mozikba az akkoriban a kritikusok által lehúzott, de a rajongók körében igazán kedvelt alkotás. A throwback apropója nem más, mint az énekesnő közelgő memoárja, A bennem lévő nő, mely magyarul is meg fog jelenni, és október 24-én kerül a boltok polcaira. Az ezt megelőző, és ezt követő napokon, vagyis október 23-án, és október 25-én, csupán két dátumon nézhetik meg a fanok a kedvencük első és eddig egyetlen mozifilmjét a vásznon.

A Trafalgar Releasing, a Sony Music Entertainment és az RCA Records azonban nem csak egy szimpla mozi élményt, hanem egy globális rajongói eseményt ígérnek. A film 25 országban, összesen 875 helyszínen lesz nézhető, két olyan éneklős, bónusz jelenettel, amik mindig is az alkotás részei voltak, de eddig a mozivásznon nem kerültek bemutatásra. Emellett egy merch kollekciót is piacra dobtak olyan pólókkal, pulcsikkal, és kabátokkal, amiket a film, illetve a szereplők ruházata inspirált – ezeket ide kattintva lehet előrendelni -, és október 20-án újra kiadják a Crossroads soundtrack albumát, 3 vadiúj remixszel: Overprotected (Richi Lopez Remix), I’m Not a Girl, Not Yet a Woman (Snakehips Remix), és I Love Rock ‘N Roll (Frank Walker Remix).

Arról egyelőre nincs hír, hogy hazai mozikba is visszatér-e az alkotás, de annyi biztos, hogy a jegyárusítás szeptember 28-án indul, így legkésőbb akkorra ki fog derülni.

Az Álmok útján három gyerekkori barát, Lucy, Kit, és Mimi történetét meséli el, akik 8 külön töltött év után ismét felfedezik a barátságuk erejét egy egész országon átívelő kiruccanás keretein belül. A tervük rizikós: majdnem, hogy semmi pénzük nincsen, de tele vannak álmokkal, így Mimi jóképű barátja, Ben kocsijával útnak indulnak, hogy megvalósítsák őket. A kaland során nemcsak, hogy olyan élményeket szereznek, amik örökre megváltoztatják az életüket, de arra is rájönnek, mennyire fontos, hogy mindig a szívük vágyait kövessék.

Britney mellett feltűnik még az alkotásban többek között Zoë Saldana, Taryn Manning, Anson Mount, és Kim Cattrall is, és olyan Britney-dalok csendülnek fel benne, mint az I’m Not a Girl, Not Yet a Woman, vagy éppen az I Love Rock ‘N Roll. A forgatókönyvet Shonda Rhimes írta, a rendező pedig Tamra Davis volt.

Nemrég újranéztem az Álmok útján-t, és teljesen magával ragadott a nosztalgia, ahogy néztem a csodálatos szereplőit. Britney egyszerűen lélegzetelállító benne, Shonda pedig már akkor is profi volt abban, hogy hogyan kell összetett női karaktereket kreálni. A lehető legjobban éreztük magunkat a forgatás közben. Nagyon hálás vagyok, hogy ismét mozikba kerül a film, így az emberek újra ragyogni láthatják Britney-t

– nyilatkozta a rendező a Variety-nek.

Britney várva várt memoárját ide kattintva tudod előrendelni magyarul.