Kiderült, mibe halt bele az Eufória sztárja, Angus Cloud

A színész 25 évesen hunyt el.

Nagyjából két hónappal ezelőtt az egész világot megrázta az Eufória sztárja, Angus Cloud halála, aki csupán 25 évesen, tragikus hirtelenséggel hunyt el. A halál pontos oka akkor még nem derült ki, azonban sokan úgy gondolták, hogy öngyilkos lett a színész, hiszen a család elmondása szerint nem sokkal a tragédia előtt veszítette el az édesapját, akivel nagyon közel álltak egymáshoz, és egyben a legjobb barátja is volt. 

Ez a teória azonban most megdőlt, ugyanis az Alameda megyei halottkém bejelentette, hogy a halál oka nem szándékos drogtúladagolás volt. Angus szervezetében metamfetamint, kokaint, fentanilt és benzodiazepineket is találtak: ezeknek az együttes hatása ölte meg. 

A színész családja így nyilatkozott róla a halála után: 

Angus sok szempontból volt különleges mindannyiunk számár: művészként, barátként, testvérként és gyermekként is. Mindig is nyíltan beszélt a mentális egészséggel vívott harcáról, és reméljük, hogy a halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem szabad egyedül, csendben harcolniuk önmagukkal. Reméljük, hogy a világ a humora és a szeretete miatt emlékszik majd rá.

A feltörekvő sztár nevét 2019-ben, az Eufória című sikersorozatnak köszönhetően ismerte meg a világ, melyben Fezco bőrébe bújt a képernyőn. Az eredeti tervek szerint csupán pár részben szerepelt volna, azonban a készítőt, Sam Levinsont annyira levette a lábáról az alakítása, hogy állandó szereplővé avanzsálta, így a második évadban is visszatért.

A halála előtt több filmben is szerepelt: egy thrillerben, melynek a címét egyelőre nem tudni, de a tervek szerint jövő áprilisban jelenik meg, egy másik alkotása, a Your Lucky Day pedig még vár a premiere dátumára. 

A színésztársai egytől egyig szívhezszóló üzenetekkel búcsúztak tőle, köztük Zendaya is, aki úgy fogalmazott:

Tudom, hogy az emberek sokszor használják ezt a kifejezést azokra az emberekre, akiket szeretnek: beragyogott minden szobát, amibe belépett. De hadd mondjam el nektek, hogy ő volt ebben a legjobb. Én így szeretnék rá emlékezni.