Demi Lovato: szex közben érzem magam a legmagabiztosabbnak

A nemi életéről mesélt a sztár.

Demi Lovato boldog párkapcsolatban él, ezt pedig nem fél megosztani a nagyvilággal. Mi több, most a nemi életéről is mesélt egy kicsit, így megtudhattuk, hogy a legtöbb önbizalma a hálószobában van.

Az előadó a LadyGang podcast vendége volt, ahol azt is elárulta, miért van ez így nála.

Szex közben érzem magam a legmagabiztosabbnak. Amikor annyira benne vagy a dologban, hogy teljesen kikapcsol az agyad, és kizársz mindent, ami napközben beárnyékolja a gondolataidat. Legalábbis velem így van, de nem biztos, hogy mindenkivel ez a helyzet

– nyilatkozta.

Demi és párja, a szintén zenész Jutes tavaly augusztus óta vannak együtt, és munka közben ismerték meg egymást, ugyanis a srác az éneklés mellett más előadónak is besegít a dalszerzésben, és a Holy Fvck című korongon is dolgozott. A sztár elmondása szerint nem volt mindig magabiztos a barátja előtt, mi több, az első találkozásukkor kifejezetten izgult.

Egyből írtam is a barátaimnak, hogy „Úristen, épp most sétált be a stúdióba a legdögösebb csávó, akit valaha láttam. Nagyon ideges vagyok, azt sem tudom, mit kezdjek magammal”

– emlékezett vissza.

Az első találkozás után nem egyből jöttek össze, hiszen Jutes akkoriban teljes mértékben a zenére szeretett volna koncentrálni. Pár hónap barátság után azonban bevallották maguknak, és egymásnak is, hogyan éreznek a másik iránt, mostanra pedig már több, mint egy éve boldog párkapcsolatban élnek.

Az, hogy Demi a hálószobában a legmagabiztosabb, természetesen nem azt jelenti, hogy az élet minden területén tele van önbizalommal. Elmondása szerint például akkor izgul a legjobban egy fellépés előtt, ha tudja, hogy a párja is a nézők között van.

Az előadó egyébként múlt héten dobta piacra legújabb albumát, a Revamped-et, melyen a legnagyobb slágereit dolgozta újra rock verzióban.

A teljes, két részes LadyGang podcast epizódot alább tudod meghallgatni: