A V, mint Viktória sztárjával jár Halsey

Ismét rátalált a szerelem az előadóra.

Idén tavasszal szakított gyermeke apjával Halsey, de most úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. Az előadót az elmúlt hónapokban többször látták együtt a V, mint Viktória sztárjával, Avan Jogia-val, mi több, júniusban közösen nyaraltak Barcelonában, most pedig egy publikus randival erősítették meg a kapcsoltukat.

A párt a hét elején kapták lencsevégre Los Angelesben, a Los Feliz-i Cara Hotelnél, ahol egy előadást néztek meg. A két sztár a képek tanúbizonysága szerint nagyon jól érezte magát: sokat nevettek, a fellépést egymásba karolva nézték végig, egy pár csók is elcsattant köztük a tömegben, és a lesifotósok sem rettentették el őket attól, hogy kézen fogva érkezzenek meg és távozzanak a helyszínről.

Halsey egyébként pár napja Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy már gőzerővel dolgozik az 5. albumán, ami az eddigi munkásságához hasonlóan igencsak személyes lesz.

Avant legutóbb a Netflix Válaszd a szerelmet! című filmjében láthattuk, melynek érdekessége, hogy interaktív, így a nézői dönthetik el, hogyan alakuljon a történet.