Jön Louis Tomlinson dokumentumfilmje az MTV-re

Októberben kerül adásba.

Márciusban hazánkban is bemutatták a mozik a pár napja Budapesten koncertező Louis Tomlinson All of Those Voices című dokumentumfilmjét, mely az énekes zenei útjába és életébe enged bensőséges és kendőzetlen betekintést. Az alkotás csak limitált ideig volt látható, azonban most azoknak is lehetősége lesz megnézni, akik tavasszal nem jutottak el rá, a film ugyanis hamarosan érkezik a Paramount+ streaming platformra és az MTV-re világszerte.

A magyar rajongóknak sajnos egy kicsit többet kell rá várniuk, mint azoknak az országoknak, ahol elérhető a Paramount+. Többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Olaszországban, vagy éppen Mexikóban már október elején nézhető lesz az alkotás, itthon pedig az MTV fogja bemutatni október 22-én, vasárnap, délután 4 órakor.

Ez a film a világot jelenti számomra, így alig várom, hogy mindenki láthassa világszerte

– nyilatkozta az énekes.

A film hivatalos leírása a következő: az All Of Those Voices nyers és valódi betekintést ad Louis Tomlinson zenei útjába. Ez a film a hírességek dokumentumfilmjeinek tipikus fényűzésével ellentétben bensőséges és kendőzetlen képet ad a közönségnek Louis életéről és karrierjéről. A soha nem látott házi felvételein és Louis 2022-es, teltházas világkörüli turnéjának kulisszatitkain keresztül egyedülálló perspektívát kínál arról, milyen zenésznek lenni a mai rohanó világban. Louis története a szupersztárság csúcsától a személyes tragédia mélypontjaiig a rugalmasság és az elszántság jegyében kerül bemutatásra. A film a One Direction tagjából szóló művésszé válását mutatja be, megragadva az útját meghatározó kihívásokat és győzelmeket. A film Louisnak egy olyan oldalát is bemutatja, melyet a rajongók még soha nem láttak, ahogy megküzd a hírnévvel és saját hangja erejével.