Ilyen volt Louis Tomlinson első budapesti koncertje

Rating: 3.5 out of 5.

Még az első sorban állókhoz pacsizni is lement.

Harry Styles és Niall Horan után most egy újabb (volt) One Direction tag érkezett hazánkba és lépett színpadra Budapesten a Budapest Arénában: tegnap üdvözölhette a közönség Louis Tomlinsont a Faith In The Future World Tour keretein belül.

21 szám, egy körülbelül félig megtöltött aréna és pár ezer nagyon eltökélt rajongó és egy tucat pirotechnikai eszköz – ha össze kéne foglalni a koncertet néhány szóban, valószínűleg ezeket használnánk. A címadó lemezéből 14 dal került fel végül a dallistára, három dalt hallottunk a Walls-ról, 2 One Direction dal is bekerült a showba és egy Arctic Monkeys dal is, az 505 és persze a Back To You sem maradhatott el, igaz egy kicsit átszabott, alter-rockosabb verzióban.

@musicdailyhu Louis Tomlinson + az extrán hangos magyar közönség ???????????? tageld meg aki ott volt! #louistomlinson #budapest #faithinthefuture #fitf #fyp #foryou #concert #gig #nekedbe #nekedbelegyen ♬ original sound – MUSICDAILY

A magyar fanok csodás projektekkel készültek – például pride zászlókat hoztak, piros és villogó fénnyel töltötték meg az arénát – na meg extrém hangos hangjukkal is. Kevés olyan koncerten jártunk, ahol ennyire hangos lett volna az egybegyűlt tömeg.

Louis sajnos, mint kiderült betegeskedett már a budapesti koncertre – de még így is az utolsó számnál lement a rajongókhoz és lepacsizott az első sorral, erről a kiemelt képünk is árulkodik. Összeségében, egy nagyon izgalmas és kellemes 1 óra 15 percet tölthettek el a fanok Louis-val a bulin.