Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Ilyen volt Louis Tomlinson első budapesti koncertje

Még az első sorban állókhoz pacsizni is lement.

Harry Styles és Niall Horan után most egy újabb (volt) One Direction tag érkezett hazánkba és lépett színpadra Budapesten a Budapest Arénában: tegnap üdvözölhette a közönség Louis Tomlinsont a Faith In The Future World Tour keretein belül.

21 szám, egy körülbelül félig megtöltött aréna és pár ezer nagyon eltökélt rajongó és egy tucat pirotechnikai eszköz – ha össze kéne foglalni a koncertet néhány szóban, valószínűleg ezeket használnánk. A címadó lemezéből 14 dal került fel végül a dallistára, három dalt hallottunk a Walls-ról, 2 One Direction dal is bekerült a showba és egy Arctic Monkeys dal is, az 505 és persze a Back To You sem maradhatott el, igaz egy kicsit átszabott, alter-rockosabb verzióban.

@musicdailyhu Louis Tomlinson + az extrán hangos magyar közönség ???????????? tageld meg aki ott volt! #louistomlinson #budapest #faithinthefuture #fitf #fyp #foryou #concert #gig #nekedbe #nekedbelegyen ♬ original sound – MUSICDAILY

A magyar fanok csodás projektekkel készültek – például pride zászlókat hoztak, piros és villogó fénnyel töltötték meg az arénát – na meg extrém hangos hangjukkal is. Kevés olyan koncerten jártunk, ahol ennyire hangos lett volna az egybegyűlt tömeg.

Louis sajnos, mint kiderült betegeskedett már a budapesti koncertre – de még így is az utolsó számnál lement a rajongókhoz és lepacsizott az első sorral, erről a kiemelt képünk is árulkodik. Összeségében, egy nagyon izgalmas és kellemes 1 óra 15 percet tölthettek el a fanok Louis-val a bulin.