Videó: egy rajongó emlékeztette Louis Tomlinson-t Niall Horan szülinapjára

Mindezt az énekes koncertje közben.

Holnap, szeptember 15-én karrierje során először Budapesten lép fel Louis Tomlinson, tegnap azonban még Bécsben adott koncertet. De nem csak az osztrák rajongóknak volt különleges a tegnapi nap, hanem a One Direction és Niall Horan fanjai számára is, ugyanis tegnap lett 30 éves az idén a Szigetet is megjárt sztár.

Az biztos, hogy rengeteg köszöntést kaphatott a születésnapjára, egyvalakit azonban emlékeztetni kellett rá – ez pedig nem más, mint Louis. Az énekes a koncertje közben, egy rajongótól, egészen pontosan egy fan táblájáról tudta meg, hogy egykori bandatársának szülinapja van:

Tényleg ma van Niall születésnapja? Légyszi, ne posztoljatok erről videót, és akkor még valószínűleg boldog szülinapot tudok kívánni neki, és úgy tehetek, mintha végig tudtam volna, hogy ma van

– viccelődött a közönséggel.

Sajnos a kérése nem teljesült, ugyanis a fanok osztottak meg videót az esetről:

Az énekesnek egyébként a napokban elég szoros az időbeosztása: a tegnapi bécsi fellépés után és a holnapi budapesti koncert előtt ma Ljubljanában lép színpadra, így három egymást követő napon három különböző országban lép fel, pihenőnap nélkül.