Tetőtől talpig véres szobrot állítottak Doja Catnek New Yorkban

Ráadásul nem is egyet.

Nyakunkon Doja Cat negyedik albuma, hiszen a Scarlet névre keresztelt korong még ebben a hónapban érkezik – egészen pontosan szeptember 22-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. Scarlet azonban nem csak a lemez címe, hanem a rapper alteregója is, akinek az új anyag népszerűsítésére, így például a klipjeiben is a bőrébe bújt. Hogy hogyan jellemeznénk a karaktert? Démoni, ijesztő, és tetőtől talpig véres.

Pontosan ilyen Doja, vagyis Scarlet szobrok jelentek meg a napokban New York utcáin: az elsőt a Tompkins Square Parkban szúrták ki a rajongók, majd nem sokkal később egy másodikkal is találkozhattak a járókelők. Íme pár kép és videó az igencsak élethűre sikeredett alkotásokról, amiket az album témájához illően sötétedés után vörös fénnyel világítanak ki:

A viaszbáburól maga Doja is megosztott pár képet, és pózolt is vele:

Akik a városban járnak, a scarletishere oldalon látható videóban megtalálhatják a szobrok koordinátáit, és személyesen is megnézhetik őket, de nem csak ezért érdemes csekkolni az oldalt: a rövid kisfilm végén egy új dalba is belehallgathatunk a rappertől.

Az előadó a napokban rántotta le a leplet a Scarlet dallistáját, és kiderült, hogy egyetlen egy közreműködés sem lesz a 15 dalt tartalmazó korongon.

Doja is színpadra lépett egyébként az idei MTV VMA-n, és egy igazán látványos fellépést villantott, melybe belesűrítette a közelgő lemeze összes eddig megjelent dalát, így felcsendült a gálán az Attention, a Paint the Town Red, és a Demons is.