Borzalmas fájdalmakkal szállították kórházba Liam Payne-t – az édesanyja is megszólalt a történtekről

Az anyukája nagyon aggódik az énekesért.

Liam Payne és barátnője, Kate Cassidy Olaszországban ünnepelték az évfordulójukat, azonban az álomnyaralásból hamar rémálom lett. Az énekes, aki egyébként nemrég töltötte be a 30. születésnapját, ugyanis borzalmas fájdalmakra panaszkodott, ami miatt azonnal kórházba szállították, és jelenleg is ott ápolják. A The Sun információi szerint a sztárnak sürgősségi beavatkozásra volt szüksége, ami után még jópár napig bent kell maradnia, így nem is mehet haza egyhamar a szeretteihez.

Liam elég rosszul van, de a lehető legjobb ellátást kapja, és az orvosok mindent megtesznek, hogy kiderítsék, mi áll a betegség hátterében. Természetesen nagyon csalódott, hogy ez tönkretette a Kate-tel közös nyaralást, de legalább ott volt mellette a párja, amikor rosszul lett. Még legalább 6 napig kórházban lesz

– árulta el egy forrás.

Az énekesnek múlt hónapban el kellett halasztania a dél-amerikai turnéját, akkor egy komoly vesefertőzéssel került kórházba. Erről a közösségi oldalain, egy videóban beszélt a rajongóinak:

Az elmúlt hét során kórházban voltam egy komoly vesefertőzés miatt, és ez olyasmi, amit senkinek sem kívánok. Az orvosaim azt mondták, pihenésre van szükségem a gyógyuláshoz.

A Daily Mailnek a sztár édesanyja, Karen Payne elárulta, hogy borzalmasan aggódik a fia miatt, és tehetetlennek érzi magát:

Mindannyian halálra aggódjuk magunkat, de nem tudunk mit tenni. Borzalmas, hogy ilyen messze van tőlünk. Milánóban ápolják, és azt mondták, még legalább egy hétig ott kell maradnia. Tehetetlennek érzem magam. Nem tudok mit tenni, csak ülök, és remélem a legjobbakat.

Mielőbbi jobbulást kívánunk Liamnek!