© Warner Music

Megkérte barátnője kezét Charlie Puth

Gratulálunk a párnak!

Hivatalosan is elkelt Charlie Puth! Az énekes a napokban a közösségi oldalain osztotta meg a követőivel, hogy megkérte a barátnője, Brooke Sansone kezét, aki természetesen igent mondott.

Elrepültem New Yorkba, hogy megkérjem a legjobb barátomat, jöjjön hozzám feleségül, ő pedig igent mondott. A lehető legboldogabb, legjobb önmagam vagyok, és ezt mind neked köszönhetem, Brookie. Végtelenül szeretlek örökkön örökké

– írta.

Az énekes tavaly decemberben, a 31. születésnapján mutatta meg a nagyvilágnak a szerelmét, azonban már jóval régebb óta ismerik egymást. Az újdonsült menyasszonyával ugyanis együtt nőttek fel New Jersey-ben: a szüleik jó barátságot ápolnak, és már több, mint egy évtizede vannak jelen egymás életében.

Együtt nőttünk fel. Mindig is nagyon, nagyon jó volt hozzám, így azt gondolom, ha a jövőben nehezebbre fordulnak majd a dolgok, ami elkerülhetetlen, akkor is mellettem fog állni

– mesélte tavaly Charlie.

A 24 éves Brooke egyébként digitális marketingesként és PR koordinátorként dolgozik, emellett pedig egy Instagram oldalt is vezet, ahol outfit inspirációkkal látja el a követőit.

Gratulálunk a párnak és sok boldogságot kívánunk nekik!