Összekeverték Troye Sivant és Timothée Chalamet-et

Október 13-án érkezik Troye Sivan legújabb lemeze a Something To Give Each Other, melyről már hallhattuk az első dalt is, a Rush-t, melynek nem olyan rég érkezett meg a remix verziója Pinkpantheress-szel és Hyunjin-nel a Stray Kids-ből. Igaz, a lemezig van még néhány hét, de már lerántotta az énekes a leplet néhány dalcímről, mint mondjuk a Honey, mely az érzelmi megvilágosodásáról szól, a Got Me Started, a Can’t Go Back Baby vagy a One of Your Girls, ami egy történetet mesél el, ahol egy heteroszexuális férfi „titka” volt az énekes.

Jelenleg is promóciós köröket fut Sivan, aki rádiós interjúkon vesz részt, illetve sorra jelenik meg a magazinok címlapján is, ahol az elmúlt évek tapasztalatairól és élményeiről mesél.

A napokban arról mesélt, hogy sokan mondják neki, hogy mennyire hasonlít a Dűne és a Szólíts a neveden sztárjára, Timothée Chalamet-re – olyannyira, hogy nem egyszer volt, hogy összekeverték a hírességeket.

https://twitter.com/UpdatedTS/status/1699390469262700840?s=20

Egy fotózáson voltam Los Angelesben… az egyik ilyen TMZ busz… elment mellettünk, és lelassultak, mert úgy látták, hogy valami felhajtás van erre felé, és az idegenvezető azt mondta, hogy én vagyok Timothée Chalamet, aki egy fotózáson vesz részt

– mesélte Troye.

Most pedig egy rövid részletet is hallhatunk az új dalából TikTokon.